yangın kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Muayyen yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu kavil konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları bırakma geçirmek zor ve güvensiz olacağı karınin yangın merdiveni yararlanmaı gereklidir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belli başlı bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Çift kanatlı müstacel çıkış bapları, dünyaa mevsuk oluşturulan ürkü pas kullanılanarak imal edilerek yangın çabucak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara mevla modeldir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik pas kilit sistemidir. Bu model yardımıyla kapı yalnızca bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlamlanabilir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına gereğince belli yapı denetim şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriya TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedili çıkış baplarının) belli başlı durumlara gereğince TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Bu konuda salahiyetli yangın firmasından muavenet alabileceğiniz kadar, yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin bile terbiye verdikleri bilinmektedir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan istanbul Yangın kapısı fiyatları kapılar, bozuk yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Yangına dayanıklı malzemelerden örgülmalıdır. çoğunlukla metal yahut ilenmeşap malzemeler kullanılır. Bapnın sözınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın bapsı evgin çıkış kucakin kullanılacaksa o saat muktezi koşulları / standartları sağlayıcı kısaca yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve düzençıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac kalınlığının da en az 1.

Kullanılacak kişi skorsı 100 kişyeğin aşan yerlerde ve kesinlikle son çıkış kapılarında PUSH Pas veya PANİK Pas olmalıdır.

Yangın bapsı; beşer esenlığını koruyup yangın ve duman gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın kapisinda ürkü amerikan bar kolu ürkü takkadak bapnın kolaylıkla açılması muhtevain kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı yardımıyla yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın baplarının yangına peklik sınıfları, alelumum A, B ve C olarak sınıflandırılır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sebebiyle bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu tavır uğruluk vakalarının önlenmesini esenlar.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik tutulmak, projenize iyi boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları yardımıyla emniyetli mekanlar oluşmasına katkı sağlamak yürekin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak kompetan personelimiz ile yargılama mesajlaşabilirsiniz.

Report this wiki page